Bel ons voor een afspraak of vrijblijvend advies:
0472 72 73 72

Home Hairextensions Onze merken

Welke verschillende merken van Hairextensions gebruiken wij?

Seiseta Hairextensions

B-klasse hairextensions: 

Met het merk Seiseta Hairextensions sluit je een goede deal. Het heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het zijn kwalitatieve extensions in hun prijssegment, maar hebben alleen iets meer verzorging nodig dan de andere (duurdere) merken.

Seiseta in Italië

Seiseta is de bijna grootste wereldwijde producent van hairextensions. Het is heel succesvol in het goedkopere marktsegment. De Seiseta Hairextensions hebben minder haarschubben dan normaal, de haren hebben dus meer voeding nodig om er even stralend uit te zien als de duurderde merken.

Productieproces

De te gebruiken haren worden in India geïmporteerd. De hairextensions zelf worden in de Seiseta-fabriek in Napels, Italië geproduceerd. Eerst worden de haren gereinigd en ontkleurd. Ze zijn namelijk pekzwart. Door het ontkleuren zijn de haren van mindere kwaliteit. De haarschubben zijn licht beschadigd. Daarom zijn Seiseta Hairextensions van middelmatige kwaliteit.

Verzorging van Seiseta Hairextension

Tijdens de vier maanden dat je de extensions draagt, moet je ze regelmatig verzorgen met een haarmasker. Zo voorkom je droge lokken die niet matchen met je eigen haren. Het vraagt wat extra werk maar je zal zien dat het loont. Het kan ook langer duren om de haren te drogen dan met een ander merk. De haren van Seiseta zuigen namelijk meer water op.

Keratine bonding extensions:

30 cm 0,5 gr per extension
40 cm 0,6 gr per extension
50 cm 0,7 gr per extension
60 cm 0,8 gr per extension

Flat Ring-On extensions:

50 cm 0,7 gr per extension

Sticker Hairextensions:

40 cm 11 gr per pakje van 6 stuksPerfect Hair Hairextensions Gold Series

A-klasse hairextensions

Na jarenlang onderzoek naar hairextensions werden de Perfect Hairextensions in juni 2015 aangekondigd. Deze haarverleningen zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van 100% Virgin Remy hair. Hiervoor gebruikt men een zijden coating om de haren te beschermen in de plaats van een sillicone coating. Dat voel je! De extensions hebben een waanzinnig soepele zachtheid! Hoe herken je dit type? Aan een bonding met U-tip. Het kleurenpallet is redelijk uitgebreid: 20 schitterende basiskleuren, 6 prachtige duokleuren en 5 perfecte ombre's. 

Keratine bonding extensions: 

30 cm 0,5 gr per extension
45 cm 0,7 gr per extension
60 cm 0,9 gr per extension

Tape extensions: 

45 cm 45 gr per pakje van 20 stuks extensions

 Royalty Hairextensions

A+ klasse hairextensions

De haren voor deze hairextensions worden door de zaakvoerders van Royalty Hairextensions in Lanaken grondig geselecteerd. Ze worden aangekocht bij kleinere familiebedrijfjes in India, Rusland en Brazilië. Deze haren worden nog op artisanale manier verwerkt, wat weer ten goede komt aan de kwaliteit van het haar (intakte schubben).

De Royalty Hairextensions zijn van de allerbeste kwaliteit en bezitten 100% natuurlijke Double Drawn Remy haren. Deze extensions werden niet behandeld met olyquaternium, siliconen, oliën of andere chemische gladmakers.

De extensions zijn even dik van wortel tot punt en zijn van sublieme kwaliteit.

40 - 45 cm  0,9 gr per extension
50 - 55 cm 0,9 gr per extension
60 - 65 cm 0,9 gr per extensionIndian Gold Hairextensions

A+ klasse hairextensions

Indian Gold Hairextensions is een Nederlands merk dat in 2007 op de markt gebracht werd. De extensions zijn van heel hoge kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas menselijk haar. Je kunt ze herkennen door de bonding met V-groef. Dit soort bonding zorgt ervoor dat de extensions goed hechten en probleemloos blijven zitten. De haren hebben veel glans die wel wat zal afnemen door het wassen van het haar.

Heb je een dikke haarstructuur? Dan zijn de hairextensions van Indian Gold perfect! Verder is er van dit type extensions ook een zeer uitgebreid aanbod krulextensions. De verschillende structuren hierin sluiten perfect aan bij je eigen haren.

Keratine bonding extensions: 

30 cm 0,6 gr per extension
40 cm 0,7 gr per extension
50 cm 0,9 gr per extension

Wil je een afspraak maken? Neem contact op

Volg Pimp My Hair Hairextensions!