Bel ons voor een afspraak of vrijblijvend advies:
0472 72 73 72

Home Over ons Ons verhaal

het verhaal van pimp my hair hairextensions®

2013

Ons verhaal start in 2013, in dat jaar behaalt Kelly haar certificaat voor Hairextensionspecialiste. Familie en vriendinnen laten hairextensions bij haar zetten. Even later wordt de Facebook-pagina Pimp My Hair Hairextensions aangemaakt. Zo leert ook het grote publiek Kelly en haar talent kennen.

2014

Een jaar later voltooit Kelly haar kappersopleiding en behaalt het getuigschrift voor kapper en beroepsbekwaamheid.

2015

In 2015 kan het echte werk beginnen. Pimp My Hair Hairextensions wordt opgericht en het eerste hairextensionsalon in Rillaar wordt geopend op 1 april 2015. Nee, geen aprilgrap maar de start van iets mooi. Bij een bedrijf hoort ook een aangepaste website, de eerste versie wordt gelanceerd. Ook de Pimp My Hair Mobiel wordt aangekocht. Vanaf nu kan iedereen deze zien rondrijden op straat.  

2016

Het merken assortiment hairextensions wordt uitgebreid met de ‘Perfect Hair Hairextensions’. Kelly blijft studeren en nu behaalt ze ook een certificaat wimperpermanent en kleuring.

2017

Na slechts 2 jaar is het  klantenbestand van Pimp my Hair Hairextensions goed gegroeid. Een ideaal moment om een nieuwe website te laten ontwikkelen.

2019

Op 09/07/2019 behaalde Kelly haar certificaat voor het plaatsen van Sticker Hair extensions bij Strings and Things in Antwerpen. 

Wil je een afspraak maken? Neem contact op

Volg Pimp My Hair Hairextensions!